Het LAZ zoekt versterking: vacature adviseur met expertise onderwijs
Nieuws

Het LAZ zoekt versterking: vacature adviseur met expertise onderwijs

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap (LAZ) ondersteunt professionals in de zorg, jeugdzorg en het sociaal werk om hun zeggenschap te versterken. Dat doen we door organisaties met een gesubsidieerd actieplan te begeleiden, maar we bieden ook informatie en hulp- en leermiddelen voor wie zonder subsidie aan de slag wil gaan. 

Voor het versterken van onze leerlijn zoeken we een adviseur met onderwijskundige achtergrond voor ongeveer 16 uur per week.

Wat ga je doen?

Als adviseur ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het ontwikkelen van hulp- en leermiddelen om de zeggenschap van professionals in de zorg (verpleegkundige beroepsgroep), jeugdzorg en het sociaal werk te versterken. Om behoeftes rondom hulp- en leermiddelen bij organisaties te peilen, heb je veel contact met (projectleiders van gesubsidieerde) organisaties. Hun wensen en eisen vertaal je vanuit jouw expertise naar doeltreffende LAZ-hulp- en leermiddelen, zoals een e-learning, kennisclip of spel.

Interesse

Heb je interesse en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 8 februari je cv en korte motivatie naar info@actieplanzeggenschap.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature leerlijn’.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je terecht bij Annamarike Seller-Boersma, programmaleider Landelijk Actieplan Zeggenschap, telefoon 06-42087226 en Loes van Wees, programmacoördinator leerlijn, telefoon 06-13851108. Per mail bereikbaar via info@actieplanzeggenschap.nl.