Congres ‘Zeggenschap in zorg en sociaal domein’

Congres 'Zeggenschap in zorg en sociaal domein'

Tijd voor meer zeggenschap!

De belangrijkste inzichten en inspiratie om zeggenschap in de zorg, jeugdzorg en het sociaal werk te versterken!

Vanuit de eerste subsidieronde waarin 140 organisaties hun actieplan uitvoerden, hebben wij kennis over wat wel én niet werkt als je zeggenschap gaat versterken. Die inzichten delen we graag met je via inspirerende sprekers en interactieve en multidisciplinaire workshops.

Dit jaar zoomen we in onze sessies verder in op de verschillende perspectieven in iedere organisatie. Inzicht in andere perspectieven is nodig om zeggenschap te versterken; het zorgt voor begrip en verbinding. Kom dus vooral samen, neem je collega’s, leidinggevende en bestuurder mee!

Na afloop hebben jullie de nieuwste informatie over zeggenschap en weet je welke (vervolg)stap jij in je organisatie kunt zetten om zeggenschap te versterken.

Praktische informatie

Maandag 3 juni 2024
DeFabrique, Utrecht
Van 09:00 tot ongeveer 17:30 uur
Bekijk programma

Wat kun je verwachten?

Met en van elkaar leren in een gezellige setting staan tijdens het congres centraal. De hele dag kun je workshops en sessies bijwonen of de informatiemarkt bezoeken. Er is volop netwerkgelegenheid en DeFabrique zorgt weer voor lekkere hapjes en drankjes.

“Het was heel inspirerend, optimistisch en vol hoop. Ik werd er echt blij en enthousiast van.”

– Deelnemer congres 2023

Deze dag is bedoeld voor professionals uit de zorg, jeugdzorg en het sociaal werk, leidinggevenden, bestuurders, HR-professionals en andere geïnteresseerden die aan de slag willen met zeggenschap.

Wil jij bijdragen aan ons congres, heb je bijvoorbeeld een goed idee voor een sessie of wil je op infomarkt staan? Stuur dan een mail naar info@actieplanzeggenschap.nl.

Congres ‘Zeggenschap in zorg en sociaal domein’

Aanmelden

Ben jij er ook (weer) bij? Meld je dan hieronder aan. Een congresticket kost 100 euro. Daarvoor heb je toegang tot het congres, inclusief lunch, de hele dag hapjes en drankjes, gratis parkeren of pendelbus.

Bekijk hier de terugblik van het congres 2023