Congres ‘Zeggenschap in de zorg’

Een dag over ons, voor ons én door ons 

Op maandag 19 juni vindt het congres Zeggenschap in de Zorg plaats. Een dag vol interactieve workshops, inspirerende lezingen, ruimte om te netwerken, van elkaar te leren en de dialoog aan te gaan. Een dag waarop we zorgprofessionals, teams, leidinggevenden en bestuurders kennis laten maken met alles wat bij zeggenschap komt kijken. Want het versterken van zeggenschap kun je niet alleen! 

Nodig je collega’s, leidinggevende en bestuurder uit; stuur ze de congresflyer.

Wat kun je verwachten?

Zeggenschap versterken lijkt soms een onmogelijke opgave, maar gelukkig zijn er zeker wel acties die je kunt ondernemen. Ben jij benieuwd wat je in jouw organisatie (nog meer) kan doen? Op deze dag nemen we je via lezingen, interactieve workshops mee in de concrete interventies die je kunt inzetten om:  

  • professionele identiteit en leiderschap te versterken 
  • interprofessioneel de organisatie en kwaliteit van zorg en leven te verbeteren 
  • een faciliterende leiding vorm te geven 
  • zeggenschap in te richten, te ontwikkelen en borgen 

En dat allemaal op een van de leukste locaties in Utrecht, in een gezellige festivalsfeer, met theater, een informatiemarkt en lekkere hapjes en drankjes. Na afloop ga je naar huis met inspiratie en tips waarmee je direct binnen jouw organisatie een (vervolg)stap kan zetten om zeggenschap te versterken.

Praktisch

Het congres vindt plaats in de Fabrique in Utrecht op maandag 19 juni 2023 vanaf 08.45 tot ongeveer 17.30 uur.  

Wil je hierbij zijn, meld je dan aan voor het congres.

Na inschrijving krijg je toegang tot onze event-app. Hierin stel je zelf je persoonlijke programma samen en leg je eenvoudig contact met andere deelnemers en sprekers. 

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@actieplanzeggenschap.nl.